سه شنبه ۲۲ خرداد ۱۳۹۷ - ساعت ۰۱:۴۱

علت بررسی FATF در جلسه غیرعلنی چیست؟

رییس مجلس به نمایندگان مردمی که مخالف تصویب FATF هستند اجازه حرف زدن در مجلس هم نمیدهد، و به طومار 50 هزار امضایی مردم بی اعتنایی میکند. مردم ولی نعمت شما نمایندگان هستند و باید به آنها احترام بگذارید.

ما مومن درجه 2و3 نداریم

إِنَّ الَّذِينَ كَفَرُوا وَصَدُّوا عَنْ سَبِيلِ اللَّهِ وَشَاقُّوا الرَّسُولَ مِنْ بَعْدِ مَا تَبَيَّنَ لَهُمُ الْهُدَى لَنْ يَضُرُّوا اللَّهَ شَيْئًا وَسَيُحْبِطُ أَعْمَالَهُمْ يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُوا أَطِيعُوا اللَّهَ وَأَطِيعُوا الرَّسُولَ وَلَا تُبْطِلُوا أَعْمَالَكُمْ إِنَّ الَّذِينَ كَفَرُوا وَصَدُّوا عَنْ سَبِيلِ اللَّهِ ثُمَّ مَاتُوا وَهُمْ كُفَّارٌ فَلَنْ يَغْفِرَ اللَّهُ لَهُمْ فَلَا تَهِنُوا وَتَدْعُوا إِلَى السَّلْمِ وَأَنْتُمُ الْأَعْلَوْنَ وَاللَّهُ مَعَكُمْ وَلَنْ يَتِرَكُمْ أَعْمَالَكُمْ إِنَّمَا الْحَيَاةُ الدُّنْيَا لَعِبٌ وَلَهْوٌ وَإِنْ تُؤْمِنُوا وَتَتَّقُوا يُؤْتِكُمْ أُجُورَكُمْ وَلَا يَسْأَلْكُمْ أَمْوَالَكُمْ إِنْ يَسْأَلْكُمُوهَا فَيُحْفِكُمْ تَبْخَلُوا وَيُخْرِجْ أَضْغَانَكُمْ (محمد 32-37).

خداوند در این آیات میفرماید سراغ دشمنان من نروید، و با آنها سست برخورد نکنید و راه صلح در پیش نگیرید. من با شما هستم و شما دست برتر دارید، و اعمال شما را از بین نمیبرم. اعمال مومنین حفظ میشود و در دنیا از بین نمیرود. اما اگر کسی ایمان قوی نداشت و در برابر دشمن سست برخورد کرد و به خدا اعتماد نکرد، اعمالش حبط و نابود خواهد شد. کسیکه ایمانش ضعیف باشد، به باطل روی خواهد آورد؛ چون مومن ضعیف نمیتواند به خدا اعتماد کند.

شكا عليّ(ع) الى الأشتر فرار النّاس الى معاوية فقال الأشتر: يا أميرالمؤمنين انّا قاتلنا أهل البصرة بأهل البصرة و أهل الكوفة؛ و الرّأى واحد و قد اختلفوا بعد، و تعادوا و ضعفت النّيّة و قلّ العدل. امیرالمومنین(ع) در خصوص رفتن مردم به سمت معاویه به مالک شکایت کرد. مالک علت این امر را اینگونه به حضرت عرض کرد: ما با اهل بصره و کوفه بوسیله مردمشان با خودشان مبارزه کردیم، و در ابتدا همرأی بودیم؛ اما بعد دچار اختلاف و کمی تعداد شدیم.

 

مشکل علی پول خرج نکردن است!

و أنت تأخذهم بالعدل و تعمل فيهم بالحقّ و تنصف الوضيع من الشّريف [و ليس للشّريف] عندك فضل منزلة على الوضيع، فضجّت طائفة ممّن معك على الحقّ إذ عمّوا به، و اغتمّوا من العدل إذ صاروا فيه، و صارت صنائع معاوية عند أهل الغنى و الشّرف؛ فتاقت أنفس النّاس إلى الدّنيا و قلّ من النّاس من ليس للدّنيا بصاحب، و أكثرهم من يجتوى الحقّ و يستمرى الباطل و يؤثر الدّنيا. مالک میگوید یا علی مردم دچار ضعف ایمان شدند، و شما با عدالت با آنها برخورد کردید. از طرفی معاویه با سکه های زر به استقبال آنها رفت، و اکثر مردم هم طالب دنیا هستند؛ و کسیکه طالب دنیا باشد از حق گریزان است.

فإن تبذل المال يا أمير المؤمنين تمل إليك أعناق النّاس و تصف نصيحتهم و تستخلص ودّهم، صنع اللّٰه لك يا أمير المؤمنين و كبت عدوّك و فضّ جمعهم و أوهن كيدهم و شتّت أمورهم انّه بما يعملون خبير. مالک میگوید یا علی(ع) اگر شما هم مثل معاویه کیسه مردم را از سکه پر کنید، مردم به شما روی می آورند و از معاویه رویگردان میشوند. یک نفر به مالک بگوید کسیکه با پول برود سراغ علی(ع)، به درد علی(ع) نمیخورد؛ چون چنین کسی ایمانش عمیق نیست، و کسیکه ایمانش ضعیف باشد به کار علی(ع) و دین پیغمبر(ص) نمی آید.

 

تمایل به غرب بخاطر دنیاطلبی است

برخی حزب اللهی ها کارنکردن برای دین خدا را اینگونه توجیه میکنند که من مدتی کار برای خدا را کنار بگذارم و کارکنم تا پولی جمع کنم، بعد به دین خدا خدمت میکنم. این فکر خیلی اشتباه است. کسیکه بدنبال دنیا رفت، دنیا دیگر او را رها نخواهد کرد. بعضی هیئتها با همین تفکر اشتباه با پولهای میلیاردی و مداح های آنچنانی جمعیت را به هیئتهای خود می آورند. برخی مسئولین هم فکر میکنند اگر از غرب پول و تکنولوژی بیاورند داخل کشور، مشکلات ما حل میشود. آخر غربی که خودش در گل مانده، چطور میتواند کشور ما را نجات دهد؟

فأجابه عليّ - عليه السّلام - فحمد اللّه و أثنى عليه و قال: أما ما ذكرت من عملنا و سيرتنا بالعدل؛ فانّ اللّه يقول «مَنْ عَمِلَ صالِحاً فَلِنَفْسِهِ وَ مَنْ أَساءَ فَعَلَيْها وَ ما رَبُّكَ بِظَلاّمٍ لِلْعَبِيدِ» و أنا من أن أكون مقصّرا فيما ذكرت أخوف. امیرالمومنین(ع) در کمال تواضع پاسخ مالک را میدهد. میفرماید من میترسم نتوانسته باشم عدالت را برقرار کنم.  

و أما ما ذكرت من أنّ الحقّ ثقل عليهم ففارقونا لذلك؛ فقد علم اللّه أنّهم لم يفارقونا من جور، و لم يدعوا [إذ فارقونا ]إلى عدل، و لم يلتمسوا إلاّ دنيا زائلة عنهم كأن قد فارقوها، «وَ لَيُسْئَلُنَّ يَوْمَ اَلْقِيامَة» أ للدّنيا أرادوا، أم للّه عملوا؟! میفرماید اینکه میگویی مردم بخاطر عدالت از من جدا شده اند حرف درستی نیست. اینها وقتی از من جدا شدند که جذب دنیا شدند. این دنیاطلبی مردم بود که باعث شد بسمت معاویه بروند و از علی جدا شوند. امروز هم خیلی ها گمان میکنند رهبرانقلاب مقصر است که برخی با نظام و انقلاب مشکل پیدا میکنند. در حالیکه دنیاطلبی و هواپرستی آنهاست که باعث میشود بسمت غرب میل پیدا کنند؛ یعنی ضعف ایمان. امیرالمومنین(ع) انقدر غریب است که حتی نزدیکترین افراد به ایشان مثل مالک هم اینگونه تصور اشتباه دارند.

 

علت بررسی FATF در جلسه غیرعلنی چیست؟

و أما ما ذكرت من بذل الأموال و اصطناع الرّجال فإنّا لا يسعنا أن نؤتى امرأ من الفيء أكثر من حقّه و قد قال اللّه و قوله الحقّ «كَمْ مِنْ فِئَةٍ قَلِيلَةٍ غَلَبَتْ فِئَةً كَثِيرَةً بِإِذْنِ اَللّهِ وَ اَللّهُ مَعَ اَلصّابِرِينَ» و بعث محمّدا - صلّى اللّه عليه و آله و سلّم - وحده فكثّره بعد القلّة و أعزّ فئته بعد الذّلة، و إن يرد اللّه أن يولّينا هذا الأمر يذلّل لنا صعبه و يسهّل لنا حزنه. اینکه میگویی اگر بذل مال میکردم یارانم زیاد میشدند، من این کثرت یار را نمیخواهم. درست این است که به هر کسی به عدالت اعطا شود. من عده کم اما راضی به حق را ترجیح میدهم به عده زیاد اما به ناحق. وقتی خداوند پیغمبر(ص) را مبعوث کرد یاران او را زیاد کرد و به عزت رساند. اگر خدا بخواهد مرا تقویت کند این کار را میکند؛ نیازی نیست من پول زیادی خرج کنم.

برخی میگویند به غرب امتیاز بدهیم تا دنیا با ما همراه باشد. نتیجه اش این است که الان داریم می بینیم؛ هر کدام از این کشورهای غربی در موقعیتهای خطیر تعهداتشان را زیرپا میگذارند. این از حماقت است که فکر کنیم با امتیازدادن به غرب میتوانیم از قدرت و حمایت آنها بهره ببریم.

نماینده مجلسی که با خرج کردن پولهای هنگفت وارد مجلس میشود، نتیجه اش در تصویب برجام و FATF مشخص میشود. FATF را در جلسه غیرعلنی به بررسی میگذارند، تا مردم نتوانند بفهمند چه کسانی به این سند رأی مثبت داده اند.

چرا امیرالمومنین(ع) هنگام شهادت تک و تنها بود؟ مگر امیرالمومنین(ع) از دیگران چیزی کم داشت؟ اگر علی(ع) میخواست نیمتوانست با روشهای گوناگون مردم را به سمت خودش جذب کند؟ مگر تنها ماندن دلیل برا عمل نکردن به حق میشود؟

 

FATF هم مثل 2030 مخفیانه از قبل امضا شده

رهبرانقلاب در مورد FATF نه نظر نفیی داده اند نه نظر اثباتی. ما هنوز برجام را حل نکرده، بازهم در زمینه دیگری میخواهیم به آمریکا و غرب اعتماد کنیم؟ معاون وزیر خارجه آمریکا گفته ایرانی ها هنوز بندهای FATF را اجرایی نکرده اند. این حرف یعنی برخی مسئولین در این زمینه قول و قرارها را با غرب گذاشته اند. مگر ما چیزی بعنوان قوانین اقتصاد اسلامی نداریم که به آن عمل کنیم؟! چرا میخواهیم تصویب FATF را برعهده رهبرانقلاب بیندازیم؟

ما مردم میخواهیم با چنین مجلسی مراقب عملکرد دولت باشیم؟! رییس مجلس به نمایندگان مردمی که مخالف تصویب FATF هستند اجازه حرف زدن در مجلس هم نمیدهد، و به طومار 50 هزار امضایی مردم بی اعتنایی میکند. مردم ولی نعمت شما نمایندگان هستند و باید به آنها احترام بگذارید.

ورود به FATF با ماست، اما خروج از آن دیگر با خودمان نیست. اینطور نیست که اگر میانه راه دیدیم به مشکل برخوردیم، بتوانیم براحتی از این تعهد خارج شویم. این چه نگاه غیرمنطقی است؟ چه ضرورتی دارد که ما این تعهد را بپذیریم؟ دلیلش این است که مسئولین دولتی رفته اند و این تعهد را پذیرفته اند، و حالا مجلس می بایست آنرا به تصویب برساند.

رهبرانقلاب امروز به اساتید دانشگاه میگویند دانشجویی تربیت کنید که با شرافت و با ایمان و متعهد و پرکار و معتقد به آرمانهای انقلاب و توانمندیهای ملت باشد. چون او فردا مسئول این کشور است؛ و اگر شرافت نداشته باشد مثل برخی مسئولین اینگونه کشور را به تاراج خواهد گذاشت.

نام

پست الکترونیک

* کد امنیتی

تصویر کد امنیتی

* نظر

مجالس شب های قدر
با سخنرانی و مناجات خوانی
حجت الاسلام و المسلمین
حاج احمد پـنــاهـیــان
زمان:
از جمعه تا سه شنبه، از ساعت ۲۱:۳۰
(قرائت قرآن، بیان احکام، سخنرانی، عزاداری، دعای جوشن کبیر، قرآن به سر گرفتن)
مکان:
مصلی قدس قم
کلیه حقوق برای پایگاه اطلاع رسانی هیئت محبین اهل بیت علیهم السلام محفوظ است