چهارشنبه ۱۶ آبان ۱۳۹۷ - ساعت ۰۰:۰۷

پیغمبرِ انقلابی را به مردم معرفی کنیم

شهادت پیامبراسلام(ص) 15 آبان 97: ما امیرالمومنین(ع) و امام حسین(ع) را با حماسه می شناسیم، اما پیغمبر(ص) را با حماسه نمی شناسیم. امیرالمومنین(ع) فرمود وقتی در جنگها به تنگنا میخوردیم، به پیغمبر(ص) پناه میبردیم. دستهایی در کارند تا نامی از این پیغمبر(ص) در عالم اسلام برده نشود. مردم نباید بدانند که پیغمبراکرم(ص) شخصیتی انقلابی و جهادی دارد.

مراسم عزاداری شب شهادت نبی مکرم اسلام پیغمبراکرم(ص) هیئت محبین اهلبیت(ع) قم سه شنبه 15 آبان 97 با سخنرانی حجت الاسلام احمد پناهیان در حسینیه سادات رضوی مشهد مقدس برگزار شد.

امام حسین(ع) پرچمدار رسول الله(ص) بود

اگر امروز می بینیم توهین ها و جسارات به پیغمبراکرم(ص) زیاد است، بخاطر موج استقبال مردم به دین مبین اسلام است. امام حسین(ع) آنچه که کرد همانی بود که رسول الله(ص) فرموده بود: و أسير بسيرة جدي و أبي علي بن أبي طالب. امام حسین(ع) با عاشورا پرچم پیغمبراکرم(ص) را بلند کرد. اما در رسانه ها و هیئات ما حرفی از پیغمبراکرم(ص) زده نمیشود.

فَأَقِمْ وَجْهَكَ لِلدِّينِ حَنِيفًا(روم 30). دین حنیف یعنی دین باقدرت و باصلابت که توان مبارزه و مقاومت در برابر مستکبر را به ما بدهد. دینی که بتوان به آن تکیه کرد، و با کمک آن در برابر ظلم ایستاد و آن را نابود کرد: هُوَ الَّذي أَرْسَلَ رَسُولَهُ بِالْهُدي‏ وَ دينِ الْحَقِّ لِيُظْهِرَهُ عَلَي الدِّينِ کُلِّهِ وَ لَوْ کَرِهَ الْمُشْرِکُون(صف 61). بعثت مرغمه و مرحمه. پیغمبر(ص) مبعوث شد برای به خاک مالیدن بینی مستکبرین. رسول الله(ص) را باید اینگونه ببینیم و اینگونه به جهان معرفی کنیم.

داعش که زاییده کفر و یهود و نفاق است، با حدیثهای پیغمبر(ص) این جنایات را انجام میدهد. این ظلم به پیغمبر(ص) است. علتش معرفی نشدن چهره پیغمبر(ص) به دنیاست. داعش نمیتواند خودش را با حسین(ص) معرفی کند، چون اگر این کار را بکند حسینی ها ریشه داعش را خواهند خشکاند؛ اما کسی نیست از پیغمبراکرم(ص) در برابر این ظلم دفاع کند.

 

پیغمبرِ انقلابی را به مردم معرفی کنیم

ما امیرالمومنین(ع) و امام حسین(ع) را با حماسه می شناسیم، اما پیغمبر(ص) را با حماسه نمی شناسیم. امیرالمومنین(ع) فرمود وقتی در جنگها به تنگنا میخوردیم، به پیغمبر(ص) پناه میبردیم. پیغمبراکرم(ص) فرمود انا المقفی و الحاشر. من پیغمبر آخرم و مأموریتم ایجاد انقلاب در عالم است. دستهایی در کارند تا نامی از این پیغمبر(ص) در عالم اسلام برده نشود. مردم نباید بدانند که پیغمبراکرم(ص) شخصیتی انقلابی و جهادی دارد.

امام زمان(عج) از خودش حکومت نمی آورد، بلکه حکومت پیغمبر(ص) را اقامه میکند. ما امام زمان(عج) را با مبارزه و شمشیر میشناسیم، اما رسول الله(ص) را نه. این ظلم امت اسلام است به پیغمبر(ص). داعش از این خلأ استفاده کرد و این جنایات را به اسم پیغمبر(ص) انجام داد. حضرت امام(ره) را جهانیان به اسم یک عالم مبارز و مجاهد میشناسند. بعثت بالجهاد لم ابعث بالذراع. پیغمبر(ص) برای مبارزه و جهاد، یک دین به جهانیان معرفی کرد بنام اسلام. مکارم اخلاق پیغمبر(ص) هم در خدمت این مجاهده و مبارزه بود.

رهبرانقلاب 12 آبان گفتند شما نوجوانها مقاومت را برای مردم تبیین کنید. مقاومت و استقامت چیست؟ فَاسْتَقِمْ کَما أُمِرْتَ وَ مَنْ تابَ مَعَکَ(هود 112). پیغمبر(ص) فرمود شیبتنی سوره هود. کسانیکه از پذیرش حاکمیت کفار توبه کردند و به پیغمبر(ص) ایمان آوردند، باید همراه پیغمبر(ص) در این راه مقاومت کنند. این پیغمبر(ص) را پیر کرد. امروز هم رهبرانقلاب دستور به ترویج فرهنگ مقاومت و مبارزه میدهند.

 

از کنار غربت رسول الله(ص) بسادگی عبور نکنیم

يا أَيُّهَا الَّذينَ آمَنُوا اصْبِرُوا وَ صابِرُوا وَ رابِطُوا وَ اتَّقُوا اللَّهَ لَعَلَّکُمْ تُفْلِحُونَ(آل عمران 200). باید پای دستورات دین هم صبر شخصی و هم صبر جمعی کنیم. اکثر شهدای جنگ تحمیلی ما نوجوانان و جوانان بودند. امروز هم همینطور است. صدر اسلام هم اکثر رزمندگان پای رکاب پیغمبر(ص) جوانان بودند. اکثر یاران امام زمان(عج) هم جوانان هستند. جوانان ما از کنار غربت رسول الله(ص) بسادگی عبور نکنند.

امام صادق(ع) فرمود إِنَّ اللَّهَ عَزَّ وَ جَلَّ أَدَّبَ نَبِیَّهُ فَأَحْسَنَ أَدَبَهُ فَلَمَّا أَكْمَلَ لَهُ الْأَدَبَ قَالَ إِنَّكَ لَعَلى خُلُقٍ عَظِیمٍ ثُمَّ فَوَّضَ إِلَیْهِ أَمْرَ الدِّینِ وَ الْأُمَّةِ لِیَسُوسَ عِبَادَهُ. پیغمبر(ص) از بدو تولد پاک و صالح بود، اما برای برداشتن بار سنگین دین اسلام، خداوند چهل سال ایشان را به ادب خود تربیت کرد. آنگاه مدیریت امت و بشریت به او سپرد. این مدیریت هنوز بعد از 1400 سال در جهان تحقق پیدا نکرده. حال نوبت ماست: من یرتد منکم عن دینه... باید این کار نیمه تمام را به پایان برسانیم.

 

پیغمبر(ص) 1400 سال است منتظر ماست

درد حسین بن علی(ع) روز عاشورا این بود که چرا پیغمبر(ص) در جامعه اسلامی احترام و جایگاه ندارد. اگر پیغمبر(ص) محترم بود، امام حسین(ع) و اهلبیتش هم احترام داشتند. فرمود هَلْ مِنْ ذَابٍّ یَذُبُّ عَنْ حَرَمِ رَسُولِ اللَّهِ(ص). اینها ناموس پیغمبر(ص) بودند. وقتی در جامعه به پیغمبر(ص) اعتنا نشود، حسین بن علی(ع) با این وضع فجیع کشته میشود. یزید گفت لعبت هاشم بالملك فلا خبر جاء و لا وحى نزل. اینجا بود که امام حسین(ع) با سرد بریده در دفاع از پیغمبر(ص) آیه قرآن تلاوت کرد.

ما آزادیم هرطور که دوست داریم زندگی کنیم. اما ما جوانان امت پیغمبریم، که 1400 سال است پیغمبر(ص) منتظر ماست تا مهدی اش را در راه جهانی کردن دین اسلام یاری کنیم. زندگی مان را وقف رسول الله(ص) و دین رسول خدا کنیم. اسلام به ما هویت و شخصیت و عابرو بخشید.

نام

پست الکترونیک

* کد امنیتی

تصویر کد امنیتی

* نظر

مجالس شب های قدر
با سخنرانی و مناجات خوانی
حجت الاسلام و المسلمین
حاج احمد پـنــاهـیــان
زمان:
از جمعه تا سه شنبه، از ساعت ۲۱:۳۰
(قرائت قرآن، بیان احکام، سخنرانی، عزاداری، دعای جوشن کبیر، قرآن به سر گرفتن)
مکان:
مصلی قدس قم
کلیه حقوق برای پایگاه اطلاع رسانی هیئت محبین اهل بیت علیهم السلام محفوظ است