یکشنبه ۷ بهمن ۱۳۹۷ - ساعت ۱۱:۵۷

مردم با فساد مخالفند نه تکنولوژی/عدم اجبار در امور اعتقادیست نه در احکام

جلسه هفتگی - ۵ بهمن ۹۷: کسی با اینترنت و تکنولوژی بعنوان ابزار پیشرفت مخالفتی ندارد. موضوع بر سر جلوگیری از گسترش فساد فضای مجازی و حفظ امنیت اطلاعات مردم است. در حوزه اقتصاد هم همین مسئله است. FATF داده های اطلاعاتی اقتصادی ما را در اختیار آمریکا میدهد. چرا ۸ وزیر به رهبرانقلاب نامه می نویسند برای پذیرش FATF، بر چه اساسی؟

در ایام شهادت حضرت صدیقه کبری(س) جلسه هفتگی هیئت محبین اهلبیت(ع) قم جمعه ۵ بهمن ماه ۹۷ با سخنرانی حجت الاسلام احمد پناهیان در مقتل الشهدای فاطمیه(س) برگزار شد.

مردم با فساد مخالفند نه تکنولوژی

آقای روحانی در سخنان اخیرش در خصوص فیلترینگ و فضای مجازی میگوید: «اولین کسیکه با تکنولوژی برخورد کرد پهلوی اول بود که گفت رادیو نباید باشد، چون احتمال میداد از طریق رادیو کسانی حرفهایی بزنند که به ضررش تمام شود». آقای روحانی قصه را شخصی میکند، و بعد از فواید و کمکهای رادیو به انقلاب و انقلابیون سخن میگوید. مثالهایی که در ادامه آقای روحانی میزند، جز به توهین به چیز دیگری شبیه نیست. کسی تکنولوژی را نفی نکرده، بلکه فضای مجازی تحت مدیریت دشمن است و باید تصفیه و کنترل شود.

آقای روحانی میگوید «انسان وقتی به چیزی عادت کرد اگر خلاف عادتش انجام بگیرد آنرا رد میکند، و به آنچه عادت دارد تاییدیه میگذارد». مخالفت رهبرانقلاب و مردم متدین و انسانهای دلسوز که برای تربیت نسل کودک و نوجوان دغدغه دارند، بخاطر فساد فضای مجازی است. مردم با باز گذاشتن این فضا مخالفند نه بخاطر عادت. ما در آموزشهای دینی مان هم این دستورات را داریم. بحث سر فساد و امنیت اطلاعات مردم است. شما شبکه ملی اطلاعات را راه اندازی کنید، و پهنای باند را برای فضای مجازی سالم در اختیار مردم قرار دهید، مردم از شما تشکر هم میکنند. کسی با اینترنت و تکنولوژی بعنوان ابزار پیشرفت مخالفتی ندارد.

بعد آقای روحانی مثال میزند: «برخی از فلاسفه گذشته وقتی تلفن آمد گفتند لابد شیطان صداها را بین دو نقطه منتقل میکند، پس تلفن حرام است!» این چه مقایسه ای است؟ تلفن با فضای آلوده مجازی امروز قابل مقایسه است؟ شما قصدتان از این صحبتها صریحا و دقیقا با چه کسی است؟ مردم به فراگیرشدن فساد آن هم بطور رسمی معترضند. ما نمیتوانیم دست دشمن را باز بگذاریم برای از بین بردن امنیت اخلاقی اجتماعی اقتصادی سیاسی و فرهنگی جامعه. در همین قضایای اقتصادی دشمن چقدر از تلگرام برای ایجاد موج و برهم زدن بازار استفاده کرد؟

 

 

عدم اجبار در امور اعتقادیست نه در احکام

آقای روحانی میگوید: «اگر ما فرمان دادیم اتوموبیل نباشد، همه عالم باید تحت فرمان ما باشند؟» منظور شما با کیست؟ مگر قوه عاقله ای در کشور و در قضا و مجلس وجود ندارد که چنین حرفی میزنید؟ بعد میگوید: «‌ما موبایل را در اختیار مردم قرار میدهیم، و همان روز اول میگوییم این درخت ممنوعه است». ما میگوییم نظام جمهوری اسلامی قبل از در اختیار قراردادن عمومی موبایل، باید فضای سیاسی و اجتماعی و فرهنگی کشور را امن کند. منع از فساد و فحشا وظیفه حاکمیت اسلامی است. میگوید «ما با خواست عمومی مردم نمیتوانیم مبارزه کنیم». مگر خواست عمومی مردم ما فساد و فحشاست؟ مردم ما با از پشت پرده تلگرام و آفات و مضرات آن اطلاع دارند.

بعد آقای روحانی میگوید «خداوند به پیامبر خاتم(ص) تأکید کرد که تو وکیل مردم نیستی و فقط مأمور ابلاغ پیام هستی و مردم در پذیرش یا رد آن مختار هستند». إِنَّا أَنْزَلْنَا عَلَيْكَ الْكِتَابَ لِلنَّاسِ بِالْحَقِّ فَمَنِ اهْتَدَى فَلِنَفْسِهِ وَمَنْ ضَلَّ فَإِنَّمَا يَضِلُّ عَلَيْهَا وَمَا أَنْتَ عَلَيْهِمْ بِوَكِيلٍ(زمر ۴۱). خداوند این بحث را در مورد اعتقادات انسانها بیان میفرماید. هرکس اصل هدایت را نپذیرفت، پیامبر مسئولیتی در این خصوص ندارد. مردم ما اصل هدایت و اصل اسلام را با ۹۸ درصد تصویب و تایید کرده اند. چهل سال است پای اسلام و حاکمیت اسلام ایستاده اند. بحث ما در مورد وقوع و گسترش منکر در جامعه است.

وَ لَوْ شاءَ اللَّهُ ما أَشْرَکُوا وَ ما جَعَلْناکَ عَلَيْهِمْ حَفيظاً وَ ما أَنْتَ عَلَيْهِمْ بِوَکيلٍ(انعام ۱۰۷). اینجا هم خداوند در مورد مشرک شدن انسانها میفرماید اجباری نیست. اما اگر جامعه ای به اسلام ملزم شد، باید به احکام اسلام هم ملتزم باشد. ما در جامعه این همه باید و نباید داریم، مثل قوانین راهنمایی، و سایر قوانین مدنی و غیرمدنی و قضایی. در جامعه اسلامی باید و نبایدها باید بر اساس موازین اسلام وضع شود، ‌و مجلس این قوانین را تصویب و بر اجرای آن نظارت کند. آیت الله سبحانی گفتند امور دینی را به حوزه واگذار کنید. این حرف دقیق و قابل تأملی است. فَاسْأَلُوا أَهْلَ الذِّكْرِ إِنْ كُنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ(نحل ۴۳). کسی حق دارد قرآن را تأویل و تفسیر کند که اهل ذکر باشد. عالم بالله باشد.

وَالَّذِينَ اتَّخَذُوا مِنْ دُونِهِ أَوْلِيَاءَ اللَّهُ حَفِيظٌ عَلَيْهِمْ وَمَا أَنْتَ عَلَيْهِمْ بِوَكِيلٍ(شوری ۶). اینجا هم مورد بحث در خصوص اصل مبنای اعتقادی است، نه دستورات دینی. در جامعه اسلامی نباید فساد و فحشا باشد. مگر ممکن است امر بمعروف و نهی از منکر را رها کنیم، به بهانه آزادبودن رأی و خواسته مردم؟ امر و نهی معنایش مشخص است، باید و نباید، یعنی الزام.

هنوز اسلام انقدر غریب نشده که آیات قرآن را اینگونه تفسیر به رأی کنید. الحمدلله این بار فریاد علما بلند شد. شما به اسلام چکار دارید؟ اگر باور شما این است که جامعه ما جامعه اسلامی است و برای همین آیه قرآن میخوانید، پس به معتقدات جامعه اسلامی احترام بگذارید.

میگوید «ما میخواهیم با چماق حجاب را بر سر مردم نگهداریم». کی اینگونه بوده که اجبار باشد؟ چرا به نظام اسلامی دروغ می بندید؟ در زمان انقلاب بی حجاب و باحجاب در راهپیمایی و تظاهرات شرکت می کردند. بعد از پیروزی انقلاب هم همین مردم تصمیم گرفتند این قواعد الهی در جامعه اجرا شود،‌ و تبدیل به قانون شد. کی و کجا حجاب با چماق حفظ شده؟ وقتی دستگاه استکبار و نظام صهیونیست برای تسلط استکبار بر جامعه برای برداشتن چادرها برنامه می ریزد، این میشود یک امر امنیتی. دشمن با بی حجابی بدنبال براندازی حاکمیت نظام اسلامی است. اینجا باید برخورد کرد.

 

 

سربازان FATF به خط!

اتبع ما اوحي اليك من ربك لا اله الا هو و اعرض عن المشركين و لوشاء الله ما اشر كوا و ما جعلناك عليهم حفيظا و ما انت عليهم بوكيل. میفرماید از مشرکین اعراض کن، و ما انت عليهم بوكيل(انعام ۱۰۶و۱۰۷) میفرماید تو وکیل مشرکین نیستی. این آیه را نباید برای مسلمین و ملت ایران استفاده کنیم. حاکمیت نظام اسلامی باید از حق موکلین و شهروندانش دفاع کند. مسئله ما فقط فضای مجازی نیست. در حوزه اقتصاد هم همینطور. تصویب FATF چه معنا و مفهومی دارد؟ اگر حاکمیت ضامن حفظ امنیت اقتصادی مردم نیست، ‌پس کیست؟ ‌مردم چرا به شما رأ‌ی داده اند؟ دشمن میگوید اگر میخواهید مردم ایران را از پا در بیاورید، سراغ موادغذایی آنها بروید. بعد می بینید گوشت تبدیل به یک مشکل عمومی میشود. این طبیعی نیست. مثل نوسانانت سکه و ارز. رهبرانقلاب به سوء مدیریت و عدم دقت مسئولین ذیربط تصریح کردند.

این دستورالعمل آمریکاست برای ایجاد نارضایتی بین مردم. آمریکا بنا دارد به مردم ایران ضربه بزند. چون چهل سال است این مردم آمریکا را ناامید کرده اند. حال میخواهد انتقام بگیرد. FATF داده های اطلاعاتی اقتصادی ما را در اختیار آمریکا میدهد. با این اشراف اطلاعاتی آمریکا براحتی میتواند نقشه خود را پیش ببرد و به کشور و مردم ما ضربه بزند.

هشت وزیر دولت به رهبرانقلاب نامه مینویسند برای پذیرش FATF. آقای رییس جمهور قسم خورده از قانون اساسی و منافع ملت دفاع کند. عضو ارشد اتاق خزانه داری آمریکا مسئول FATF‌ است. شما یا دشمنی آمریکا با ملت ما را قبول ندارید،‌ یا خودتان را به نفهمیدن زده اید. چرا ۸ وزیر شما به رهبرانقلاب نامه می نویسند برای پذیرش FATF؟ بر چه اساسی؟

آمریکا تصریح میکند که باید ارزش پول ایران را پایین بیاوریم و خزانه را خالی کنیم. کمتر از یکسال این اتفاق در داخل می افتد،‌ و ۷ میلیون سکه وارد بازار میشود. چه کسی باید از رییس جمهور در این خصوص مطالبه کند؟‌ ما باید از رییس جمهور مطالبه کنیم، اما ‌برعکس است، آقای ریس جمهور طلبکارانه از فیلترینگ سخن میگوید.

 

 

بیداری امروز روحانیت غنیمت است

اتبع ما اوحي اليك من ربك لا اله الا هو و اعرض عن المشركين(انعام ۱۰۶). ما ملت خود را مشرک نمیدانیم. ولی جامعه اسلامی وکیل مردم و امتش هست. امیرالمومنین(ع) فرمود إِنَّ فِي سُلْطَانِ اَللَّهِ عِصْمَةً لِأَمْرِكُمْ. ولی جامعه اسلامی حافظ امتش است.

قُلْ‌ أَطِيعُوا اللَّهَ‌ وَ أَطِيعُوا الرَّسُولَ‌ فَإِنْ‌ تَوَلَّوْا فَإِنَّمَا عَلَيْهِ‌ مَا حُمِّلَ‌ وَ عَلَيْکُمْ‌ مَا حُمِّلْتُمْ‌ وَ إِنْ‌ تُطِيعُوهُ‌ تَهْتَدُوا وَ مَا عَلَى‌ الرَّسُولِ‌ إِلاَّ الْبَلاَغُ‌ الْمُبِينُ‌(نور ۵۴). بازهم اینجا بحث بر سر مسائل اعتقادی است. مردم ما ثابت کرده اند در اطاعت از ولی فقیه مشکلی ندارند. اگر مردم از ولایت رویگردان شدند، آنگاه ولی جامعه مسئولیتی در قبال مردم ندارد. امروز حضور میلیونی مردم در راهپیمایی ها و انتخابات، ‌نشاندهنده اعتقاد مردم به ولی فقیه و نظام اسلامی است. این آیه برای کسانی است که از ولایت روی برگردانده اند.

چرا قرآن باید انقدر مظلوم شود که از آیات قرآن در جایی که نباید استفاده شود، آن هم در لباس پیغمبر. ما اگر نخواهیم از آیات قرآن دفاع کنیم، فاطمی نیستیم. فاطمه جانش را داد تا آیات قرآن تحریف نشود. شما این مردم را با مشرکین و رویگردان های از ولایت مقاسه میکنید که این آیات را میخوانید؟ در طول ۱۴۰۰ سال بعد از بعثت پیغمبراکرم(ص)، در ایمان و بصیرت و حضور بهنگام و شعور و غیرت و عزت و قدرت مثل این ملت نیامده. چهل سال است مردم با اتصال به ولایت در مقابل جبهه کفر ایستاده. شما این مردم را با مشرکین مقایسه میکنید؟

وَعَدَ اللَّهُ الَّذينَ آمَنُوا مِنْکُمْ وَ عَمِلُوا الصَّالِحاتِ لَيَسْتَخْلِفَنَّهُمْ فِي الْأَرْضِ کَمَا اسْتَخْلَفَ الَّذينَ مِنْ قَبْلِهِمْ وَ لَيُمَکِّنَنَّ لَهُمْ دينَهُمُ الَّذِي ارْتَضي‏ لَهُمْ وَ لَيُبَدِّلَنَّهُمْ مِنْ بَعْدِ خَوْفِهِمْ أَمْناً يَعْبُدُونَني‏ لا يُشْرِکُونَ بي‏ شَيْئاً وَ مَنْ کَفَرَ بَعْدَ ذلِکَ فَأُولئِکَ هُمُ الْفاسِقُونَ(نور ۵۵). باید بیداری حوزه و حضور علما را شاکر باشیم. عبرت گرفتن جامعه فرهیخته و اندیشمند و فهیم و بابصیرت را باید شکر کرد. برجام عبرت شد، الان ننگ FATF‌ را کسی حاضر نیست بپذیرد. درخواست ما از رییس مجمع تشخیص مصلحت نظام این است که علیرغم ردشدن FATF‌ در کمیسیونهای تخصصی، اگر بازهم بنا شد به رأی گذارده شود،‌ این رأی گیری آشکار باشد تا مردم نمایندگان خود را بشناسند. مشخص شود چه کسانی مردم ما را برده تمام عیار غرب میخواهند،‌ و چه کسانی عزت مردم را خواستارند. رأی گیری علنی و آشکار باشد تا چهره نفاق برای مردم روشن شود.

نام

پست الکترونیک

* کد امنیتی

تصویر کد امنیتی

* نظر

مجالس شب های قدر
با سخنرانی و مناجات خوانی
حجت الاسلام و المسلمین
حاج احمد پـنــاهـیــان
زمان:
از جمعه تا سه شنبه، از ساعت ۲۱:۳۰
(قرائت قرآن، بیان احکام، سخنرانی، عزاداری، دعای جوشن کبیر، قرآن به سر گرفتن)
مکان:
مصلی قدس قم
کلیه حقوق برای پایگاه اطلاع رسانی هیئت محبین اهل بیت علیهم السلام محفوظ است